Реални пари от интернет ! Допълнителни доходи !

  [BG]   EN  
Реални пари от интернет ! Допълнителни доходи !

 
Рейтинг: 3.00
(95)
Изкарване на пари от интернет^info
Реклама
Помогнете с развитието на сайта!
Banner 468x60
Как да печелим повече от neobux

БЛОГ АРХИВ
«« юли 2020 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    Изкарване на пари от интернет^info
[реклама]
Facebook - Добавки
 
Добави твоят сайт/форум/блог ТУК 
------------------------------------------------------------------------------------

На кой ли не му трябват допълнителни доходи ?
Идеята на този блог е да ви помогне да си осигурите стабилни допълнителни доходи чрез ваш собствен онлайн бизнес !

Интернет е безкрайно пространство предлагащо изключително голям брой възможности за всичко и всеки. Трябва да се знае най - напред, че тук не трябва да се инвестират предварително пари и нужното време на ден е не повече от 30 минути. Ако не искате шеф на главата и ви е омръзнало постоянно да търсите работа или не ви стигат парите или просто искате да уплътните няколко свободни минути на ден,значи сте в моето положение и щом аз съм успял да постигна приходи от $25-$30 на ден от нищото до сега, всеки може. Искам да подчертая,че никой не дава много пари наготово и трябва да се положат определени усилия. Нужно е търпение и постоянство, защото в началото доходите са недостатъчни.
Единственото нещо, което трябва да направите е да се регистрирате в НАЙ-СИГУРНИТЕ И ПЕЧЕЛИВШИ ТОП PTC(Терминът идва от Paid to Click, което означава Плащане за Кликване)САЙТОВЕ В СВЕТА и са изплатили на свойте потребители над 70 000 000 $( Седемдесет МИЛИОНА ДОЛАРА ), след което гледате рекламите в тях и хората ви плащат само за това.Регистрацията в ТОП сайтовете няма да ви отнеме повече от 10-на минутки.

Тук идва и момента да кажа кои са най-сигурните PTC сайтове ;
НАЙ ГОЛЕМИЯ Е Neobux ! Вече над 2000 $ са ми изплатени от тях ! Просто ТОВА Е ЗЛАТНА МИНА - само от него изкарвам  22-25 ДОЛАРА ДНЕВНО ! Не изпускайте това предложение .Сайтът съществува повече от 3 години и до момента е платил на своите потребители повече от 61,600,000 МИЛИОНА ДОЛАРА !

Сайта е онлайн от Февруари 2008г. с над 300 000 хиляди потребители , никога не е имало проблеми с изплащането , което го прави един от най сигурните и надеждни сайтове ! Регистрирайте се и започнете да правите реални пари от интернет!

Сайта е в Интернет от Август 2007. с над 400 000 регистрирани потребители.За 5-те години на съществуване го прави един от най-надеждните.Направете си регистрация и започнете да печелите!


----------------------------------------------------------------------------


Те са задължителни ако искате да да достигнете до ниво от 30-40$ на ден.Пример: Вече съм се регистрирал в Paypal и съм си регистрирал дебитната ми карта в Paypal. От PPC-то Neobux събирам $200 (в Neobux минималната сума за да наредите изплащане е $2 първоначално) и натискам на бутона Your Payment. Отваря ми се страница където трябва да избера къде да се преведът парите - Alertpay или Paypal. Аз избирам Paypal и ми се отваря нова страница където  ме пита "Сигурен ли сте, че искате да преведете парите на vashiat_akaunt@abv.bg (Регистрацията ви в Paypal) натискам на "Yes", чакам около 5 секунди и ми се отваря страница където пише: вие успешно преведохте $200 в Paypal. Влизам в Paypal и забелязвам, че имам $200, натискам на Withdraw и избирам "withdraw your funds to your cart. Показва ми се поле в, което да напиша сумата, а под него опция да избера една от регистрираните ми банкови карти. Избирам си мойта дебитна карта и въвеждам 200 в полето, след което натискам долу в дясно бутона "Continue" и следвам инструкциите и след 3 дена на банкомат си изтеглям парите и пия една бира да отпразнувам събитието.0.0964